Willekeurig Artikel


 
Bekijk ook
 

Candida dieet

 

 
Candida dieet
 

Dieet: ,
 
Beoordeling
6.0
6/10


 

Pluspunt


Suikers worden volledig vermeden in het dieet.

Minpunt


Het dieet is moeilijk vol te houden. 
Volledige Dieet Uitleg
 
 

Het candida dieet is zeer moeilijk om te volgen. Je mag geen enkele keer cheaten om wat te eten wat niet in het dieet past. Het dieet wordt toegepast op personen die van een candida infectie af willen komen. Candida is een gistcel dat zich in de darmen bevindt.

Suiker en koolhydraten

Een candida infectie ontwikkelt zich verder door suiker. Daarom worden bij het candida dieet alle suikers uit het dieet gehaald. Er mag tijdens het dieet geen enkele keer een product worden gegeten met suikers erin. De infectie komt dan heel snel weer terug. Als je veel koolhydraten eet gaat de infectie weer groeien. Het candida dieet is erop gericht om al de koolhydraten te verwijderen uit het eetpatroon.

Eiwitten en vetten

Het candida dieet is in feite eten zonder koolhydraten. Het eten dat je eet bestaat uit alleen eiwitten en vetten. Er zijn voldoende etenswaren die alleen deze twee macro’s bevatten of één van beide. Op de etiketten van de producten kun je zien of er koolhydraten in zitten. Alhoewel veel producten koolhydraten bevatten zijn er ook veel lekkere keuzes zonder koolhydraten. Eten dat je wel mag eten bij het candida dieet is bijvoorbeeld vlees, vis, eieren, groenten en noten.


Beste dieet

Het boek waar veel Nederlanders succes mee hebben gehad is de Afslank Receptenbijbel. Heb je er al over gehoord van vrienden of kennissen? Het is een boek dat op een gezonde en verantwoorde wijze ervoor zorgt dat je afvalt. Het voldoet aan alle voorwaarden van een goed dieet, inclusief weekmenu's en honderden recepten.
Bekijk de Afslank Receptenbijbel

0 ReactiesWees de eerste om te reageren!


Geef je reactie


(required)