Willekeurig Artikel


 
Bekijk ook
 

Fruitdieet

 

 
Fruitdieet
 

Dieet: ,
 
Beoordeling
6.3
6.3/10


 

Pluspunt


Met het dieet kun je snel veel gewicht verliezen.

Minpunt


Het gewichtsverlies is voor het grootste deel vocht en geen vet. 
Volledige Dieet Uitleg
 
 

Het moeilijkste van het beginnen met het fruitdieet is het breken van je oude gewoontes. Als je normaal gesproken veel snoept of veel koolhydraten eet dan heb je het de eerste dagen erg moeilijk. Dit houdt echter niet te lang aan. Je gaat sommige van deze producten zelfs niet meer lekker vinden. Het makkelijkste om te beginnen met een dieet is om het langzaam aan te pakken. Probeer bijvoorbeeld iedere week wat ongezonds uit je eetpatroon te verwijderen. Je zult zien dat het hierna steeds makkelijker wordt om gezond te eten.

Het verbannen van de slechte voedingsmiddelen

Als slechte koolhydraten je lievelingseten is probeer dan deze het eerst uit je eetpatroon te halen. Wanneer je erg veel moeite hebt om het zonder de zoete voedingsmiddelen te moeten doen dan mag je light producten gebruiken om je te laten wennen. Vervang bijvoorbeeld suiker in de thee of koffie voor zoetjes. Hierdoor bespaar je al snel dagelijks calorieën.

De keuze aan fruit en groenten is groot

Er zijn bij het fruitdieet veel groenten en fruit beschikbaar waar je uit kunt kiezen. De keuze die je hebt is groot. Er zijn immers vele soorten fruit en groente is ook in alle vormen en maten te vinden. Zo raak je niet snel verveeld door het dieet. Tijdens het dieet mag je ook goede eiwitbronnen eten om je spiermassa te behouden. Denk hierbij aan kip, kalkoen en eieren. Na een week zie je al de eerste verschillen op de weegschaal of in de spiegel. Blijf het fruitdieet niet te lang volgen. Doordat je alleen fruit en groenten eet krijg je niet voldoende vitaminen en mineralen binnen die je lichaam nodig heeft.


Beste dieet

Het boek waar veel Nederlanders succes mee hebben gehad is de Afslank Receptenbijbel. Heb je er al over gehoord van vrienden of kennissen? Het is een boek dat op een gezonde en verantwoorde wijze ervoor zorgt dat je afvalt. Het voldoet aan alle voorwaarden van een goed dieet, inclusief weekmenu's en honderden recepten.
Bekijk de Afslank Receptenbijbel

0 ReactiesWees de eerste om te reageren!


Geef je reactie


(required)