Willekeurig Artikel


 
Bekijk ook
 

Paleo dieet

 

 
Paleo dieet
 

Dieet: ,
 
Beoordeling
7.5
7.5/10


 

Pluspunt


Er worden alleen maar natuurlijke producten gegeten.

Minpunt


Er is maar een beperkte keuze uit voedingsmiddelen. 
Volledige Dieet Uitleg
 
 

Het Paleo dieet gaat terug naar de tijd van de oermens. Zoals je kunt bedenken hadden mensen toen nog geen kant-en-klare maaltijden. Alles kwam direct uit de natuur. Zelfs veel landbouwproducten die we kennen werden toen niet gegeten zoals brood, graanproducten en zuivel. Het Paleo dieet is gebaseerd op gezond eten zonder toevoegingen. Het kan voor sommigen moeilijk zijn om vol te houden maar zelfs dan is het een zeer leerzaam dieet.

Wat valt onder het Paleo dieet?

Er zijn de laatste jaren discussies geweest over wat er nu precies in het Paleo dieet hoort. Is het voldoende om de goede vetten te eten en de gezonde koolhydraten en zo het slechte eten te vermijden? Volgens velen is dat niet genoeg. Het Paleo dieet heeft een strikte nadruk op het eten van mager vlees. Het dieet is ook erg laag in koolhydraten. Koolhydraten bepalen tegenwoordig voor het grootste deel het eten dat iemand binnenkrijgt. De koolhydraten die je binnenkrijgt bij het Paleo dieet komen uit fruit, groenten en noten.

Suikers worden verbannen

Suiker wordt steeds meer als een ongezond voedingsmiddel gezien. Tijdens het Paleo dieet krijg je geen geraffineerde suikers meer binnen. Bij andere koolhydraatarme diëten kan er meestal wel slechte vetten gegeten worden terwijl er bij het Paleo dieet alleen maar goede vetten gegeten worden.


Beste dieet

Het boek waar veel Nederlanders succes mee hebben gehad is de Afslank Receptenbijbel. Heb je er al over gehoord van vrienden of kennissen? Het is een boek dat op een gezonde en verantwoorde wijze ervoor zorgt dat je afvalt. Het voldoet aan alle voorwaarden van een goed dieet, inclusief weekmenu's en honderden recepten.
Bekijk de Afslank Receptenbijbel

0 ReactiesWees de eerste om te reageren!


Geef je reactie


(required)