Willekeurig Artikel


 
Bekijk ook
 

Shake dieet

 

 
Shake dieet
 

Dieet: ,
 
Beoordeling
6.0
6/10


 

Pluspunt


Het dieet is niet ingewikkeld.

Minpunt


Verloren kilo's komen snel terug als het dieet gestopt wordt. 
Volledige Dieet Uitleg
 
 

Er zijn verschillende shake diëten op de markt die je kunnen helpen met afvallen. De shakes hebben als doel om als een maaltijdvervanger op te treden. De shakes zijn snel klaar te maken en makkelijk te nuttigen in weinig tijd. De shakes zijn binnen korte tijd op te drinken. Voor mensen die weinig tijd hebben voor een volledige maaltijd is een shake een goede uitkomst om toch wat binnen te krijgen.

Shakes als maaltijdvervanger

Normaal gesproken wordt er een shake gedronken als ontbijt en er is een shake voor de lunch. Het avondeten mag bestaan uit een normale maaltijd. Deze maaltijd mag niet veel koolhydraten bevatten maar wel veel eiwitten. Een voedingsmiddel met veel eiwitten en geen koolhydraten is bijvoorbeeld vis of vlees. Een voorbeeld voor het avondeten is bijvoorbeeld biefstuk met broccoli. Let er wel op dat je ’s avonds niet meer gaat eten omdat je overdag maar twee shakes mag drinken.

Korte periode

Het is niet aan te raden om het shakedieet voor een lange tijd te volgen. Over de lange termijn leer je niet veel met het shake dieet. Als je na het shake dieet weer normaal gaat eten vliegen de kilo’s er meestal weer snel bij. Dit komt doordat je je slechte eetgewoontes niet aangepast hebt. Als je weer hetzelfde gaat eten als voor het dieet kom je geheid de kilo’s weer aan.


Beste dieet

Het boek waar veel Nederlanders succes mee hebben gehad is de Afslank Receptenbijbel. Heb je er al over gehoord van vrienden of kennissen? Het is een boek dat op een gezonde en verantwoorde wijze ervoor zorgt dat je afvalt. Het voldoet aan alle voorwaarden van een goed dieet, inclusief weekmenu's en honderden recepten.
Bekijk de Afslank Receptenbijbel

0 ReactiesWees de eerste om te reageren!


Geef je reactie


(required)