Willekeurig Artikel


 
Bekijk ook
 

Soepdieet

 

 
Soepdieet
 

Dieet: ,
 
Beoordeling
6.0
6/10


 

Pluspunt


Je kunt met het dieet snel veel gewicht verliezen.

Minpunt


Het gewichtsverlies bestaat vooral uit vocht en weinig vet. 
Volledige Dieet Uitleg
 
 

Het soepdieet is een dieet dat door veel mensen geprobeerd is met wisselende resultaten. Bij het soepdieet eet je alleen maar soep voor een korte periode. Dit varieert van enkele dagen tot maximaal een week. Bij het soepdieet krijg je haast alleen maar groenten en bouillon binnen op de eerst dagen van het dieet. Na de eerste twee dagen wordt er langzaam weer ander eten toegevoegd tot het dieet.

Giftige en overbodige stoffen

Het soepdieet reinigt je lichaam van de giftige stoffen dat door de jaren heen in je lichaam terecht gekomen is. In de soepen zitten veel vezels die hier aan bijdragen. Je krijgt de eerste dagen van het dieet heel weinig calorieën binnen. In deze dagen verlies je veel vocht wat ook direct te zien is in de spiegel. De weegschaal geeft ook snel minder aan. Je mag naast de soep ook onbeperkt groeten eten en fruit. Dit verhoogd het aantal vezels verder. Bij het soepdieet wordt na de eerste dagen weer koolhydraat- en eiwitrijk eten toegevoegd. Zo mag je na drie dagen weer een beperkte hoeveelheid vlees eten. Op de vijfde dag mag je zelfs weer rijst toevoegen.

Het soepdieet is een crashdieet

Als je het soepdieet strikt volgt dan merk je dat de kilo’s er af vliegen. Het soepdieet is echter een crashdieet. De kilo’s vliegen er na het dieet weer snel aan. Het gewicht dat verloren is bestaat voornamelijk uit vocht en niet uit vet. Een week is te kort om substantiële hoeveelheden vet te verliezen.


Beste dieet

Het boek waar veel Nederlanders succes mee hebben gehad is de Afslank Receptenbijbel. Heb je er al over gehoord van vrienden of kennissen? Het is een boek dat op een gezonde en verantwoorde wijze ervoor zorgt dat je afvalt. Het voldoet aan alle voorwaarden van een goed dieet, inclusief weekmenu's en honderden recepten.
Bekijk de Afslank Receptenbijbel

0 ReactiesWees de eerste om te reageren!


Geef je reactie


(required)