Willekeurig Artikel


 
Bekijk ook
 

South Beach dieet

 

 
South Beach dieet
 

Dieet: ,
 
Beoordeling
8.5
8.5/10


 

Pluspunt


Het is een gebalanceerd dieet met gezonde voeding.

Minpunt


Fysieke inspanning kan zwaarder zijn tijdens het dieet. 
Volledige Dieet Uitleg
 
 

Het South Beach dieet is een populaire manier om af te vallen. Het dieet wordt door miljoenen wereldwijd gevold. Het idee achter het dieet was bedoeld voor patiënten met hartziekten. De cardioloog dr. Arthur Agatston heeft het dieet bedacht en ontwikkeld. Het dieet was origineel ontwikkeld om slechte diëten te vervangen die met name de vetten uit het eten reduceren.

Diëten met weinig vetten werken niet goed. Dat komt omdat de calorieën die niet aan vetten besteed werden op een andere manier genuttigd werden zoals via eiwitten of koolhydraten. Doordat je van vetten een vol gevoel krijgt en van koolhydraten bijvoorbeeld minder gaat de persoon meer eten. Om deze reden heeft dr. Agatson een nieuwe aanpak ontwikkeld.

Goede en slechte koolhydraten

In het South Beach dieet worden de koolhydraten en vetten verdeeld in twee groepen; de goede en slechte. Goede koolhydraten zijn die wat niet geraffineerd zijn. Hoe natuurlijker het product, hoe beter het voor je is. Goede vetten zijn de vetten die veel omega 3 vetten hebben. Verzadigde vetten en transvetten zijn de slechte vetten.

Wat kan ik eten bij het South Beach dieet?

Bij het dieet worden bepaalde voedingsmiddelen verboden. Dit zijn bijvoorbeeld aardappelen, pasta, brood en graanproducten. Je mag bij dit dieet ook niet zoveel eten als je zelf wil. Bij het South Beach dieet eet je minder dan je lichaam nodig heeft. Dit heet een calorietekort. Een goede balans moet worden gevonden om effectief en permanent vet te verliezen.


Beste dieet

Het boek waar veel Nederlanders succes mee hebben gehad is de Afslank Receptenbijbel. Heb je er al over gehoord van vrienden of kennissen? Het is een boek dat op een gezonde en verantwoorde wijze ervoor zorgt dat je afvalt. Het voldoet aan alle voorwaarden van een goed dieet, inclusief weekmenu's en honderden recepten.
Bekijk de Afslank Receptenbijbel

0 ReactiesWees de eerste om te reageren!


Geef je reactie


(required)