Bootcamp

Bootcamp wordt meestal in een groep gedaan en in de buitenlucht. Het is een combinatie van krachttraining oefeningen met het lichaamsgewicht en conditietraining. De conditietraining is met name interval training doordat er steeds een pauze is voor de krachttraining oefeningen. Bij boot camp is een instructeur aanwezig die de groep leidt. Deze zorgt ervoor dat iedereen verder gaat dan ze zelf zouden doen. De instructeur pusht je naar betere prestaties. Het wordt daarom ook vergeleken met de militaire bootcamps die iedereen van televisie kent. Met de bootcamp wordt je conditie verbeterd maar ook het uithoudingsvermogen, kracht, flexibiliteit en de balans.

Hoe werkt het?

Er wordt niet veel gebruik gemaakt van hulpmiddelen bij bootcamp. Dumbells en gewichten kom je niet tegen. Er wordt wel gebruik gemaakt van voorwerpen die in de omgeving aanwezig zijn. Bankjes en stoelen zijn daar voorbeelden van. Met deze voorwerpen worden vervolgens oefeningen gedaan die conditie- en krachttraining combineren. Een instructeur kan je bijvoorbeeld bevelen om 50 meter te rennen, 10 push-ups te doen om vervolgens weer terug te rennen naar het beginpunt. De bootcamp lessen duren doorgaans ongeveer een uur.


Beste dieet

Het boek waar veel Nederlanders succes mee hebben gehad is de Afslank Receptenbijbel. Heb je er al over gehoord van vrienden of kennissen? Het is een boek dat op een gezonde en verantwoorde wijze ervoor zorgt dat je afvalt. Het voldoet aan alle voorwaarden van een goed dieet, inclusief weekmenu's en honderden recepten.

Bekijk de Afslank Receptenbijbel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *