Wat moet ik doen voor een platte buik?: in Afvallen
 
 

Wat moet ik doen voor een platte buik?


Een platte buik is voor de meeste mensen niet makkelijk te verkrijgen. Het kost veel werk om van een dikke buik naar een platte buik te gaan. Het kosten niet alleen veel werk maar ook veel tijd. De buik is immers ook niet binnen één dag zo dik geworden. Het is dan logisch dat een platte buik dan ook niet binnen een korte tijd wordt bereikt. Het vet op de buik is één van de moeilijkste plekken om het weg te krijgen. Dit is het vet onder de navel en de love handles (vet aan de zijkanten). Bij mannen en vrouwen wordt hier veel vet opgeslagen. Dit is het vet dat meestal pas als het laatst minder wordt. Het lichaamsvet wordt eerder op andere plekken op het lichaam verminderd.

Eetpatroon veranderen

Een platte buik wordt het snelst bereikt door je eetpatroon te veranderen. Dit kan op verschillende manieren. Wat je als eerst moet veranderen zijn de producten die je eet. Vermijd ongezonde producten. Dit zijn producten die in de fabriek gemaakt worden. Voorbeelden hiervan zijn chips, patat, cake, snoep en ga zo maar door. Deze producten bevatten meestal te veel slechte vetten of suikers. Deze zijn beiden niet goed als je een platte buik wilt krijgen. Vervang de ongezonde producten door natuurlijk producten. Dit zijn producten zoals vis, vlees, noten, fruit en groenten. Deze producten bevatten veel gezonde voedingsstoffen en hebben een goede invloed op de gezondheid.

Oefeningen en sporten

Als je sneller een platte buik wil dan moet je er bij sporten of andere vormen van lichaamsbeweging doen. Door te sporten verbruik je calorieën. Hierdoor krijg je een groter tekort aan calorieën waardoor het lichaam meer vetten op het lichaam aanspreekt. Het vet op het lichaam wordt hierdoor minder, zo ook het buikvet. Doordat de spieren gebruikt worden tijdens de oefeningen wordt de spiermassa ook beter behouden tijdens het afvallen. Als je een platte buik wilt dan zijn alle vormen van lichaamsbeweging goed, niet alleen buikspieroefeningen. Elke oefening dat je hart sneller laat kloppen is goed voor een platte buik. Oefeningen die vaak worden gedaan zijn wandelen, joggen, fietsen en dansen. Buikspieroefeningen zorgen voor sterkere buikspieren waardoor je beter in staat bent om een platte buik te houden. De ingewanden hebben dan minder ruimte om naar voren te komen waardoor de buik platter lijkt.

Wat moet ik doen voor een platte buik?

Beste dieet

Het boek waar veel Nederlanders succes mee hebben gehad is de Afslank Receptenbijbel. Heb je er al over gehoord van vrienden of kennissen? Het is een boek dat op een gezonde en verantwoorde wijze ervoor zorgt dat je afvalt. Het voldoet aan alle voorwaarden van een goed dieet, inclusief weekmenu's en honderden recepten.
Bekijk de Afslank Receptenbijbel