Leuk idee voor bij het sporten: je sportkleding bedrukken: in Vet verbranden
 
 

Leuk idee voor bij het sporten: je sportkleding bedrukken


Altijd een erg gezellige maand, december, maar minder goed voor je gewicht. Alle feestelijke, en waarschijnlijk ook overvloedige, etentjes en borrels zijn intussen weer achter de rug. En dan is het weer tijd om de schade te gaan beoordelen. Ben jij ook iemand die in januari weer het goed voornemen heeft om af te vallen?

Helaas houden goede voornemens zoals sporten en gezonder eten niet altijd lang stand. Zo in februari zijn mensen vaak weer in hun oude gewoonten vervallen. Het kan zijn dat je in januari vol goede moed bent gaan sporten, maar dat daar nu alweer de klad in is gekomen. Belangrijk bij goede voornemens is dat je echt vanuit jezelf gemotiveerd bent. Om het sporten vol te houden is het daarnaast belangrijk dat je een sport kiest die je ook echt leuk vindt zodat je weer voldoet aan de beweegnorm. Wat ook een extra drijfveer kan zijn bij het sporten? Sportkleding die bedrukt is met een persoonlijke motivatie!

Zelf sportkleding ontwerpen

Bij Sport-bedrukking.nl ben je helemaal vrij in het ontwerpen van je sportkleding. Je kunt een design maken met zowel tekst als afbeeldingen die op de voor- of achterkant geplaatst kunnen worden, of op de mouwen. Bij motiverende teksten kun je bijvoorbeeld denken aan ‘Go, Go, Go!!!’, ‘Come on, I can do this!’ of ‘Training = 110% geven’. Train je niet alleen om van de zomer weer zonder schaamte in je bikini of zwembroek op het strand te kunnen liggen, maar voor een specifiek doel? Laat dat dan zien aan iedereen door middel van teksten zoals ‘In training for the New York Marathon 2017’ of ‘I’m the king / queen of Mudmasters 2017’. Een tekst kun je aanvullen met een afbeelding van bijvoorbeeld een brullende leeuw als symbool voor kracht, of een jachtluipaard voor echte snelheid.

Welke sportkleding kan bedrukt worden?

Wil je lekker kunnen sport, dan is het belangrijk dat je de juiste kleding draagt voor het type sport en de weersomstandigheden. Naast sportshirts met leuke teksten, kun je daarom ook kiezen voor bedrukte tanktops, sweaters en lange trainingsbroeken of korte shorts. Belangrijk is dat je tijdens bewegingen niet gehinderd wordt door de kleding die te los of te strak zit. Intensieve lichaamsbeweging zorgt voor een verhoogde lichaamstemperatuur. Je lichaam produceert vervolgens zweet om weer af te koelen. Stoffen die goed ventileren en zo helpen bij het reguleren van deze temperatuurverschillen zijn katoen en mesh.

Mensen haken vaak af, omdat ze sneller en meer resultaat verwachten. Houd vooral plezier in het sporten, je zult vanzelf resultaat gaan zien en voelen!


Beste dieet

Het boek waar veel Nederlanders succes mee hebben gehad is de Afslank Receptenbijbel. Heb je er al over gehoord van vrienden of kennissen? Het is een boek dat op een gezonde en verantwoorde wijze ervoor zorgt dat je afvalt. Het voldoet aan alle voorwaarden van een goed dieet, inclusief weekmenu's en honderden recepten.
Bekijk de Afslank Receptenbijbel
Leuk idee voor bij het sporten: je sportkleding bedrukken