Gezonde producten voor bij het afvallen: in Voeding
 
 

Gezonde producten voor bij het afvallen


Tijdens het afvallen zijn niet alle producten geschikt. Je moet de ongezonde producten uit je eetpatroon verwijderen zodat alleen nog maar gezonde producten overblijven. Weet je niet welke product als gezond worden gezien? Hieronder staan enkele voorbeelden van producten die goed voor je zijn.

Brinta

Brinta wordt in Nederland veel tijdens het ontbijt gegeten met melk. Het is een goede bron voor vezels. De koolhydraten in Brinta zijn complex. Dit betekent dat ze langzaam worden verteerd. Dit is een goede eigenschap als je wilt afvallen. Het geeft je daarnaast een verzadigd en vol gevoel.

Appels

Een appel is één van de gezondste soorten fruit. Appels bevatten veel vezels en zijn daarnaast caloriearm. Door deze eigenschappen worden appels vaak gegeten als tussendoortje.

Bonen

Bonen hebben verschillende goede eigenschappen. Bonen zijn bijvoorbeeld vezelrijk en helpen bij de regulatie van de bloedsuikerspiegel. Als je aan het afvallen bent heb je veel honger. Bonen kunnen je een vol gevoel geven.

Olijfolie

Olijfolie bestaat uit vet maar alleen uit het goede soort vet. De olie bestaat uit onverzadigde vetten. Deze hebben een positief effect op het niveau van het goede cholesterol in het lichaam. De olijfolie kan gebruikt worden als een dressing maar ook tijdens het bakken van vlees.

Koffie

Koffie heeft voor- en nadelen. Tijdens het afvallen kun je de cafeïne goed gebruiken voor energie. De koffie zorgt daarnaast voor een vol gevoel en minder honger. Als je koffie drinkt doe het dan met mate en zonder toevoegingen zoals suiker en melk.


Beste dieet

Het boek waar veel Nederlanders succes mee hebben gehad is de Afslank Receptenbijbel. Heb je er al over gehoord van vrienden of kennissen? Het is een boek dat op een gezonde en verantwoorde wijze ervoor zorgt dat je afvalt. Het voldoet aan alle voorwaarden van een goed dieet, inclusief weekmenu's en honderden recepten.
Bekijk de Afslank Receptenbijbel
Gezonde producten voor bij het afvallen