Waarom niet snel afvallen?: in Afvallen
 
 

Waarom niet snel afvallen?


Als iemand aan snel afvallen denkt dan wordt er al snel gedacht aan afslankpillen en extreme diëten. Dit zijn juist de manieren waarop je kunt afvallen die niet gezond voor je zijn. Mensen die zich niet verdiept hebben in afvallen kiezen meestal voor deze methodes. Wat veel mensen niet beseffen is dat je niet op een snelle manier kunt afvallen waarbij het gewicht ook wegblijft. Snel afvallen is mogelijk maar het nadeel is dat het gewicht altijd snel weer terugkomt.

Afslankproducten en pillen

De producten die je tegenkomt in advertenties en op de vele websites op het internet beloven veel maar maken meestal weinig waar. De resultaten vallen bijna altijd tegen. Ieder jaar zijn er nieuwe producten die je beloven dat dit het product is waarmee je makkelijk 10 kilo kunt afvallen. Voor iemand die zich er nooit in verdiept heeft is het moeilijk om hier nee tegen te zeggen. Wie wil nu immers niet snel 10 kilo verliezen?

Extreme diëten

Snel afvallen door middel van een extreem dieet is niet alleen onverstandig maar het kan ook gevaarlijk zijn voor het lichaam. Bij een extreem dieet mag je maar weinig calorieën eten waardoor je snel veel gewicht verliest. Je doet je lichaam echter tekort aan de voedingsstoffen die het nodig heeft. Als je vervolgens stopt met het dieet komt het gewicht snel weer terug. Het is ook voornamelijk vocht dat je verliest tijdens een dieet waarbij je snel veel kilo’s gewicht kwijtraakt.

Waarom niet snel afvallen?

Beste dieet

Het boek waar veel Nederlanders succes mee hebben gehad is de Afslank Receptenbijbel. Heb je er al over gehoord van vrienden of kennissen? Het is een boek dat op een gezonde en verantwoorde wijze ervoor zorgt dat je afvalt. Het voldoet aan alle voorwaarden van een goed dieet, inclusief weekmenu's en honderden recepten.
Bekijk de Afslank Receptenbijbel